MK Lingua

Viestintä | Tekstinhuolto | Oikoluku | Stilisointi

Lukijalle merkityksellisen ja kiinnostavan sisällön ohella oikeakielisyys, tekstin sujuvuus, elävyys ja äänensävy ovat tärkeitä tekijöitä yrityskuvan ja laatumielikuvan muodostumisessa. Huono suomen kieli tai epäselvä viestintä voi pahimmillaan muodostua myynnin esteeksi. Tämä este on kuitenkin helposti vältettävissä.

Tarvitsetko apua myyntitekstien luomisessa tai niiden stilisoinnissa? Tai esimerkiksi kotisivujen sisältöjen tuottamisessa tai olemassa olevien tekstien tarkistuksessa? Vai sittenkin esitteiden tai vaikkapa yritysesittelyn tekstityksessä? MK Lingua tarjoaa yrityksille laadukasta tekstinhuolto-, oikoluku- ja stilisointipalvelua (oikeinkirjoitus, tekstin muotoilu ja sujuvuus, oikeakielisyys). Lisäksi MK Lingua auttaa kokonaisvaltaisessa viestinnän suunnittelussa yrityksen tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin olla avuksi!

MK Lingua palvelee suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä yhteistyökumppanin kautta.

Ota yhteyttä!


Kaipaatko referenssejä?

Halutessasi voit tutustua tarkemmin muutamiin vuosien varrella kirjoittamiini blogiteksteihin.

Jos kaipaat hieman erilaista näkökulmaa asuntojen myynti-ilmoituksiin, voit lukaista kirjoittamiani myyntitarinoita sivustolla www.ramsinranta.fi. Näistä tarinoista kiinnostuivat kesällä 2020 myös valtamedioiden uutiset.

Työnantajalleni Sikla-konsernille olen kirjoittanut vuosien varrella lukuisia tekstejä, muun muassa lehdistötiedotteita. Otteita näistä voit kurkata Siklan uutishuoneelta.