VIESTINTÄPALVELUT

Viestintäpalvelut ja sisällöntuotanto

Lukijalle merkityksellisen ja kiinnostavan sisällön ohella oikeakielisyys, tekstin sujuvuus, elävyys ja äänensävy ovat tärkeitä tekijöitä yrityskuvan ja laatumielikuvan muodostumisessa. Huono suomen kieli tai epäselvä viestintä voi pahimmillaan muodostua myynnin esteeksi. Tämä este on kuitenkin helposti vältettävissä.

Tarvitsetteko apua viestintästrategian luomisessa tai strategian täytäntöönpanossa? Olisiko teillä tarvetta myyntitekstien luomiselle, olemassa olevien tekstien siistimiselle tai kokonaan uusille tekstisisällöille? Kirjoitan laadukkaat tekstit ja sisällöt esimerkiksi kotisivuillenne ja autan vaikkapa esitteiden tai yritysesittelyn tekstityksessä. 

Sisältöjä olen kirjoittanut mm. seuraaville asiakkaille:

Vitec Katrina Oy: 

Katrina-tiimin uusin vahvistus: "Paras työpaikka, joka minulla on ollut"
Katrina Asiointi -järjestelmä mahdollistaa seurakunnan palveluiden tarjoamisen sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta
Katrina Laskutus -ominaisuudella seurakunta hoitaa laskutuksen helposti, täsmällisesti ja tietoturvavaatimukset täysimääräisesti huomioiden
Katrinan asiakastuessa tekninen ja humanistinen ala yhdistyvät kiinnostavasti
Vitec Katrinan vuosi on ollut hyvä epävarmasta maailmantilanteesta huolimatta
Yrittäjyyden kautta julkiselle puolelle ja sittemmin ohjelmistoyritykseen – Marja Kämpin työhistorian jokaisesta vaiheesta on hyötyä nykyisessä työssä

Profilm Oy:

As Oy Tampereen Hervantajärven Havu
As Oy Liedon Väre

Uudisovi.com:

Miksi asunto kannattaa omistaa eikä vuokrata?

ANN with Elegance Oy:

Kotisivujen tekstit

Sirkkuli by Katja:

Kotisivujen tekstit

Olenkorento Oy:

Kotisivujen tekstit

Sikla-konsernille olen kirjoittanut vuosien varrella lukuisia tekstejä, muun muassa lehdistötiedotteita. Lehdistötiedotteet löydät tiedotepalvelusta Siklan uutishuoneelta.

Tarjoan asiakkailleni viestinnän kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua toteutuksineen, yksittäisiä tekstituotantoja sekä laadukasta tekstinhuolto-, oikoluku- ja stilisointipalvelua (oikeinkirjoitus, tekstin muotoilu ja sujuvuus, oikeakielisyys). Ota yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin olla avuksi!

Bränditarinat ja tarinallisuus

Bränditarinat ja tarinallisuus ovat kiehtoneet minua markkinoinnin muotona aina, ja myös ProGradu-tutkielmani käsitteli bränditarinoita sekä tarinoiden sisäistä ja ulkoista jalkautusta. Blogi-valikosta pääset lukemaan joitakin kirjoituksiani bränditarinoista. 

Tarinoita ja tarinallistamista käytetään tänä päivänä yhä enemmän myös myynnin tukena, joten jos olet kiinnostunut tarinallisesta myynnistä, voit lukaista kirjoittamiani myyntitarinoita sivun alaosasta. Näistä tarinoista kiinnostuivat kesällä 2020 myös valtamedioiden uutiset:

MTV3
Helsingin Uutiset