VIESTINTÄPALVELUT

Viestintäpalvelut ja sisällöntuotanto

Lukijalle merkityksellisen ja kiinnostavan sisällön ohella oikeakielisyys, tekstin sujuvuus, elävyys ja äänensävy ovat tärkeitä tekijöitä yrityskuvan ja laatumielikuvan muodostumisessa. Huono suomen kieli tai epäselvä viestintä voi pahimmillaan muodostua myynnin esteeksi. Tämä este on kuitenkin helposti vältettävissä.

Tarvitsetteko apua viestintästrategian luomisessa tai strategian täytäntöönpanossa? Olisiko yrityksellänne tarvetta myyntitekstien luomiselle tai niiden stilisoinnille? Tai esimerkiksi kotisivujen sisältöjen tuottamiselle tai olemassa olevien tekstien tarkistukselle? Vai sittenkin esitteiden tai vaikkapa yritysesittelyn tekstityksessä? Tarjoan yrityksille paitsi monivuotisen strategisen viestintäkokemuksen myötä karttunutta viestinnän suunnittelua, mutta myös laadukasta tekstinhuolto-, oikoluku- ja stilisointipalvelua (oikeinkirjoitus, tekstin muotoilu ja sujuvuus, oikeakielisyys). 

Ota yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin olla avuksi!

Bränditarinat ja tarinallisuus

Bränditarinat ja tarinallisuus ovat kiehtoneet minua markkinoinnin muotona aina. Blogi-valikosta pääset lukemaan bränditarinoista kirjoittamiani mietelmiä. Jos taas olet kiinnostunut tarinallisista asuntojen myynti-ilmoituksista, voit lukaista kirjoittamiani myyntitarinoita sivun alaosasta. Näistä tarinoista kiinnostuivat kesällä 2020 myös valtamedioiden uutiset:

MTV3
Helsingin Uutiset

Sikla-konsernille olen kirjoittanut vuosien varrella lukuisia tekstejä, muun muassa lehdistötiedotteita. Lehdistötiedotteet löydät tiedotepalvelusta Siklan uutishuoneelta.