VUOKRAKOTI TAMPEREELTA

Uusi koti Koivistonkylästä tai Hervannasta?

Haluaisitko asua upouudessa, kauniisti sisustetussa ja modernissa pikkukodissa Tampereen Koivistonkylässä tai Hervannassa? Voit nyt tutustua näihin ihaniin koteihin ja jättää vuokralaishakemuksen!


Koivistonkylä | 1h + kt + lasitettu parveke

VUOKRATTU! Koivistonkylän pientaloalueella heinäkuussa 2022 valmistunut ekologinen, omalla aurinkovoimalalla varustettu kerrostaloyhtiö, Asunto Oy Tampereen Auringonsäde. Tämä edulliset asumiskustannukset tarjoava, kauniisti sisustettu Auringonsäteen yksiö on vuokrattu.

Hervantajärvi | 1h + kt + lasitettu parveke

VUOKRATTU! Hervantajärven uudella asuinalueella tammikuussa 2023 valmistunut moderni ja laadukas, omalla lähikaupalla ja yhteiskäyttöautolla varustettu kerrostaloyhtiö, Asunto Oy Hervantajärven Sara. Tämä toimivapohjainen pikkukoti on vuokrattu. 


Maaritin ja Teemun terveiset

Kotiaan arvostavan ja luotettavan vuokralaisen löytäminen on meille vuokranantajina tärkeää, sillä nämä kauniit pikkukodit ovat myös meille varsin merkityksellisiä. Koska vuokralle tarjoamamme kodit ovat huomattavasti keskimääräistä kerrostalokotia laadukkaammin varusteltuja integroituine kodinkoneineen, pienvarusteineen, parkettilattioineen sekä sisustuselementteineen, haluamme vuokralaisen huolehtivan asunnosta kuin omastaan. Toivommekin, että näihin upouusiin koteihin muuttavat asukkaat arvostavat uutta ja kaunista kotiaan sitoutuen suorittamaan omat velvoitteensa - vuokran, asunnosta huolehtimisen ja muut vastuut - ajallaan ja sovitun mukaisesti. Me vuokranantajina sitoudumme puolestamme olemaan ihmisläheinen, turvallinen ja luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa asiat sujuvat mutkattomasti. Toivomme myös jakavamme vuokralaisen kanssa yhteisen ajatuksen siitä, että välinpitämättömyys tai asunnon puutteellinen huolenpito tuo ainoastaan mielipahaa ja ennen kaikkea lisäkuluja sekä vuokralaiselle että asunnon omistajille.

Huomaathan, että näissä kodeissa tupakointi on kielletty. Oletusarvoisesti myös lemmikkieläinten pito on kiellettyä. Vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan ja niiden täytyy lähtökohtaisesti olla kunnossa. Jos kuitenkin elämässäsi on sattunut joku yksittäinen seikka tai asia, jonka vuoksi luottotiedot ovat menneet, toivomme sinun kertovan tästä hakemuksessasi. Vuokralaiselta vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella turvaksi vahinkojen varalta - vakuutus on oltava voimassa koko vuokrasuhteen ajan.

Toivottavasti ihastut näihin laadukkaisiin koteihin ja saamme aloittaa pitkän ja antoisan yhteistyön!

Terveisin,
Maarit & Teemu

Lisäterveiset! Olemme Suomen Vuokranantajat ry:n jäseniä ja sitoutuneet noudattamaan vuokraustoiminnassamme hyvää vuokratapaa. #hyvävuokranantaja