Vuokrakoti Hervannasta

1h + kt + lasitettu parveke

Tämä kauniisti sisustettu Hervantajärven pikkukoti on vuokrattu toistaiseksi! 

Hervantajärven uudelle luonnonläheiselle asuinalueelle valmistuu 31.1.2023 moderni, suurella lasitetulla parvekkeella ja omalla lähikaupalla (Sale) varustettu kerrostaloyhtiö, Asunto Oy Hervantajärven Sara. Tämä Hervantajärven Saran erittäin toimivapohjainen pikkukoti etsii nyt ensimmäiseksi asukkaakseen kauneutta ja laatua arvostavaa ja kodista hyvää huolta pitävää henkilöä - olisitko se sinä!

Kodin laadukkaat materiaalit, ratikkapysäkki lähietäisyydellä, yhteiskäyttöauto ja kauppa alakerrassa takaavat mukavan, helpon ja nautinnollisen arjen!

Laadukkaat materiaalit, toimiva pohja ja oma rauha

Hervantajärven Saran pintamateriaalit ovat jo lähtökohtaisesti olleet korkealuokkaiset, mutta tässä kodissa laatu on viety vieläkin korkeammalle tasolle esimerkiksi jääkaappi-pakastimen ja astianpesukoneen integrointien sekä normivalikoimasta poikkeavien, laadukkaiden pintamateriaalien myötä.  Kodin pohja on suunniteltu erittäin onnistuneesti - jokaiselle päivittäiselle toiminnolle on oma paikkansa ja makuutilaan mahtuu 160 cm leveä parisänky. Kulmahuoneiston ikkunat avautuvat kahteen suuntaan, mikä tuo kotiin runsaasti luonnonvaloa. Lisäksi asunto sijaitsee kerrospohjassa ihanteellisella paikalla rauhallisessa kulmauksessa, joten asunnolla on poikkeuksellisesti vain yksi seinänaapuri. Oma rauha toteutuu siis tässä kodissa ihanteellisesti. Rauhaa ja rentoutumista tarjoaa myös taloyhtiön viihtyisä saunaosasto, jonne on mahdollista varata oma vuoro sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Ratikkapysäkki, yhteiskäyttöauto ja lähikauppa alakerrassa


Haluaisitko säästää autokuluissa ja luopua autostasi kokonaan? Tähän kotiin muuttaessasi autosta luopuminen on enemmän kuin järkevää, sillä ratikkapysäkki sijaitsee aivan kotioven läheisyydessä. Myös kauppaan on varsin lyhyt matka - Sale sijaitsee talon alakerrassa! Lisäksi yhtiön asukkailla on käytössään yhteiskäyttöauto satunnaiseen auton tarpeeseen.

Kohteen tiedot

 • Vapautuminen: vuokrattu toistaiseksi
 • Osoite: Makkarajärvenkatu 54 A 6, 33720 Tampere
 • Pinta-ala: 34,5 m2 + iso lasitettu parveke + irtaimistovarasto + ulkovälinevarasto
 • Kerros: 2/7
 • Vuokra: 670 €/kk
 • Vesimaksuennakko: 20 €/kk/hlö, tasaus mittareiden luennan yhteydessä
 • Laajakaistamaksu: 10 €/kk (100M/100M)
 • Vakuus: Kahden kuukauden vuokraa vastaava summa, 1340 €
 • Lämmitysmuoto: maalämpö, lämmitys sisältyy vuokraan (pesuhuoneen lattialämmitystä lukuun ottamatta)
 • Viilennys: keskitetty tuloilman viilennys
 • Käyttösähkö: kulutuksen mukaan, vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen
 • Etäisyydet: Hervannan keskusta, Hermia, TTY ja POLAMK noin 2 km, Tredu Hervanta noin 3,5 km
 • Kulkuyhteydet: ratikan päätepysäkki heti talon edessä, josta Hervannan keskustaan matkaa muutama minuutti ja Tampereen keskustaan noin 20 minuuttia. Yhtiöllä oma yhteiskäyttöauto satunnaiseen auton tarpeeseen.
 • Muuta: talon alakerrassa Sale, joten voit käydä ostamassa uunituoreet sämpylät aamukahvin kaveriksi vaikka aamutohveleissa! Lisäksi yhtiöllä viihtyisät saunatilat, saunamaksu 5 €/kerta.

Lemmikkieläimet ovat lähtökohtaisesti kielletty, mutta esimerkiksi kerrostaloasumiseen tottunut kissa tai pieni koira ovat neuvoteltavissa. Taloyhtiö on savuton. Vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan ja niiden täytyy oletusarvoisesti olla kunnossa. Vuokralaiselta vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella.


Kuvagalleria


Kiinnostuitko?

Hervantajärven kaunis yksiö on nyt vuokrattuna. Jos haluat jäädä jonottamaan tätä pikkukotia, voit jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä kodin vapautuessa. Kiitos mielenkiinnostasi!