Vuokrakoti Hervannasta

2h (1h) + kt + lasitettu parveke

Hervannan uudelle asuinalueelle Hervantajärven läheisyyteen valmistuu keväällä 2023 moderni, omalla lähikaupalla (Sale) varustettu kerrostaloyhtiö, Asunto Oy Hervantajärven Sara. Tämä erittäin toimivapohjainen pikkukoti on yhtiöjärjestyksessä määritelty yksiöksi, mutta käytännössä koti on kauniin lasiseinänsä ansiosta kaksio! Koti sopii siis sekä tilaa arvostavalle yksin asujalle että näyttävää laatukotia etsivälle pariskunnalle - makuuhuonetilaan mahtuu täysleveä parisänky.

Ratikkapysäkki, yhteiskäyttöauto ja lähikauppa alakerrassa


Haluaisitko säästää autokuluissa ja luopua autostasi kokonaan? Tähän kotiin muuttaessasi autosta luopuminen on enemmän kuin järkevää, sillä Sale sijaitsee talon alakerrassa ja ratikkapysäkkikin aivan kotioven läheisyydessä! Lisäksi yhtiön asukkailla on käytössään yhteiskäyttöauto satunnaiseen auton tarpeeseen.

Kaunis lasiseinä, laadukkaat materiaalit, ratikkapysäkki oven edessä, yhteiskäyttöauto ja kauppa alakerrassa takaavat mukavan, helpon ja nautinnollisen arjen!

Laadukkaat materiaalit ja oma rauha

Hervantajärven Saran pintamateriaalit ovat jo lähtökohtaisesti korkealuokkaiset, mutta tässä kodissa laatu on viety vielä korkeammalle tasolle esimerkiksi jääkaappi-pakastimen ja astianpesukoneen integrointien, kalustevalintojen sekä kodin todellisen katseenvangitsijan; olohuoneen ja makuuhuoneen omiksi tiloikseen jakavan upean lasiseinän myötä. Kulmahuoneiston ikkunat avautuvat kahteen suuntaan, mikä tuo tähän kotiin runsaasti luonnonvaloa. Lisäksi asunto sijaitsee kerrospohjassa ihanteellisella paikalla rauhallisessa kulmauksessa, ja asunnolla onkin poikkeuksellisesti vain yksi seinänaapuri. Oma rauha toteutuu siis tässä kodissa ihanteellisesti.

Kohteen tiedot

 • Osoite: Makkarajärvenkatu 54 A 6, 33720 Tampere
 • Pinta-ala: 34,5 m2 + iso lasitettu parveke + irtaimistovarasto + ulkovälinevarasto
 • Kerros: 2/7
 • Vuokra: 695 €/kk
 • Vesimaksuennakko: 20 €/kk/hlö, tasaus mittareiden luennan yhteydessä
 • Laajakaistamaksu: 10 €/kk (100M/100M)
 • Vakuus: Kahden kuukauden vuokraa vastaava summa, 1390 €
 • Lämmitysmuoto: maalämpö, lämmitys sisältyy vuokraan
 • Viilennys: keskitetty tuloilman viilennys, viilennys sisältyy vuokraan
 • Käyttösähkö: kulutuksen mukaan
 • Etäisyydet: Hervannan keskusta, Hermia, TTY ja POLAMK noin 2 km, Tredu noin 3,5 km
 • Kulkuyhteydet: ratikan päätepysäkki heti talon edessä, josta Hervannan keskustaan matkaa muutama minuutti ja Tampereen keskustaan noin 20 min. Yhtiöllä oma yhteiskäyttöauto satunnaiseen auton tarpeeseen.
 • Muuta: talon alakerrassa ruokakauppa, joten voit käydä ostamassa uunituoreet sämpylät aamukahvin kaveriksi vaikka aamutakissa! Lisäksi yhtiöllä viihtyisät saunatilat, saunamaksu 5 €/kerta.

Tähän kotiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Taloyhtiö on savuton. Vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan ja niiden täytyy oletusarvoisesti olla kunnossa. Vuokralaiselta vaaditaan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella.

Tällä sivulla esitetyt tiedot, kuvat ja sisustusmateriaalit ovat alustavia ja ne voivat kohteen rakentamisen aikana muuttua. 

Lisätietoja Hervantajärven Sarasta löydät Saran verkkosivuilta.

Havainnekuvat: Peab


Kuvagalleria


Kiinnostuitko?

Hervantajärven kauniin pikkukaksion vuokralaishaku alkaa talvella 2022-2023. Jos haluaisit asumaan tähän kauniiseen kotiin sen valmistuttua, voit jättää hakemuksen jo nyt. Kiitos mielenkiinnostasi!